VRAAG HIER DIRECT JE Proefles AAN! website

Contactgegevens

JHW Pasmanweg 12

8334 RR Tuk

0521-522992

Contact email


IBAN nummer

NL39RABO0143772171

KVK nr 08176289

Lid worden

Nog geen account? vul je gegevens hieronder in:

(* = verplicht)


no_client_male_gray
Activeer Javascript om de file uploader te gebruiken

Minimale leeftijd vereist 18

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Zowel tijdens uw inschrijving als tijdens uw intake vragen wij u om persoonsgegevens, waaronder gegevens over uw gezondheid, te verstrekken. Wij verzamelen de medische gegevens uitsluitend uit veiligheidsoverwegingen en voor het opstellen van een voor u goed en passend (fitness)advies. Uw gegevens betreffende uw gezondheid worden dan ook uitsluitend voor dit doel gebruikt. Racket&fitnesscentrum Steenwijk zal uw persoonsgegevens zorgvuldig verwerken en zij zal de gegevens niet aan derden verstrekken. De verzamelde gegevens worden ook niet langer bewaard dan noodzakelijk is en worden op uw verzoek onverwijld uit onze bestanden verwijderd.

Voor een kopie van het huishoudelijk reglement zie onze site. (Privacy beleid NL Actief.)

Opzegging abonnement

Opzeggen van het abonnement dient op locatie middels een opzegformulier schriftelijk te gebeuren, één maand voor afloop van de duur van het contract.
Bij een vroegtijdige opzegging van het abonnement door u is Racket&fitnesscentrum Steenwijk derhalve gerechtigd om de bijdrage over de verstreken abonnementsperiode te her berekenen op basis van de daadwerkelijke afgenomen periode en de daarbij behorende abonnementsbijdrage en/of inschrijfgeld. Voor de voorwaarden van de herberekening wordt verwezen naar artikel 6 lid 2, lid 3 en lid 5 van de algemene leveringsvoorwaarden.

Algemene leveringsvoorwaarden

Voor een kopie van de algemene leveringsvoorwaarden zie onze site.

U wordt op de hoogte gesteld van een mogelijke prijsaanpassing. Een prijsaanpassing die voortvloeit uit de wet of die is gebaseerd op het prijsindexcijfer vindt plaats per 1 januari (zie ook artikel 7 van de Algemene Leveringsvoorwaarden). 

Op grond van artikel 5 van de Algemene Leveringsvoorwaarden heeft u gedurende een week na ondertekening van deze overeenkomst het recht om deze overeenkomst te herroepen (tenzij u voor afloop van deze termijn reeds gebruik hebt gemaakt van de fitnessfaciliteiten).

Wij zijn aangesloten bij de NL Actief branche en hanteren en voldoen aan hun voorwaarden.
Terug
Racket & Fitnesscentrum Steenwijk
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline